Gezeik

Irritante vragenlijsten na telefonisch contact.

29 mei 2019

Je belt een bedrijf of instantie. Vrijwel direct na het contact krijg je een vragenlijst toegestuurd. Of je die maar even wil invullen. Uitermate irritant. Tegenwoordig vul ik die lijst regelmatig in met onzin antwoorden, dan kom je meestal uiteindelijk bij een plek waar je een vrije tekst kunt achterlaten. Dan vul ik bijvoorbeeld het volgende in:

“Beste lezer,

Ik heb deze enquĂȘte alleen maar ingevuld om deze vrije tekst te kunnen plaatsen. Ik ben door uw medewerkers goed geholpen en aangezien u uw gesprekken opneemt had u dat zelf ook kunnen uitzoeken.
Val mij alsjeblieft niet meer lastig met deze onzin. Er zal wel weer een manager zijn die dit bedacht heeft om zijn groene vinkje te halen. Ophouden met deze hinderlijke en vooral irritante vragenlijstjes.

N.B. Dit is een automatisch gegenereerde boodschap, hier kan niet op gereageerd worden, tenzij er een manager wordt ontslagen per reactie.”